Vulm Doktor Čoko kalciový sirup 150 ml

Kód: 632
Neohodnotené
6,16 €
Na sklade
Môžeme doručiť do:
22.4.2024

Výživový doplnok s obsahom vápnika, vitamínu D3 a vitamínu C. Doktor ČOKO® kalciový sirup je vhodné užívať v období zvýšenej potreby vápnika pre organizmus alebo v čase, keď je príjem vápnika v strave nedostatočný.

Balenie: 100 ml

Detailné informácie

Podrobný popis

Vlastnosti:

  • Vápnik prispieva k normálnemu fungovaniu svalov a je potrebný na udržanie zdravých kostí a zdravých zubov.
  • Vitamín D prispieva k správnemu vstrebávaniu/využitiu vápnika a fosforu, normálnej hladine vápnika v krvi, udržaniu zdravých kostí, zdravých zubov a udržaniu správneho fungovania svalov.
  • Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému, ochrane buniek pred oxidačným stresom a zníženiu vyčerpania a únavy.
  • Vápnik vo forme: mikronizovaný fosforečnan vápenatý (obalený sójovým lecitínom).

Použitie a dávkovanie:

Kalciový sirup je vhodné užívať spolu s jedlom. Môže sa podávať samostatne alebo ho môžete pridať do mlieka alebo jogurtu. Pred každým použitím intenzívne pretrepte. Vhodný pre dospelých, mladistvých a deti od 3 rokov.

  • deti 3 - 6 rokov     1 čajová lyžička (5 ml) 1x denne
  • deti 6 - 15 rokov   2 čajové lyžičky (10 ml) 1x denne
  • dospelí                 2 čajové lyžičky (10 ml) 3x denne

Upozornenie:

Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Užívanie počas tehotenstva alebo dojčenia konzultujte s lekárom. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na jednotlivé zložky prípravku. Prípravok obsahuje približne 3,9 g sacharózy v jednej dávke (5 ml). Skladujte mimo dosahu malých detí. Prípravok chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri teplote 15 – 25 °C. Prípravok vytvára charakteristické usadeniny, pred každým použitím ho intenzívne pretrepte.

Dodatočné parametre

Kategória: Lieky na bolesť a zápal hrdla
EAN kód:: 8588005606530
Značka:: VULM s.r.o.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Subscribe

* indicates required
E-mail