Vitabalans Lactoseven Strong 30 tabliet

Kód: 24158
Neohodnotené
Značka: VITABALANS
9,07 €
Na sklade
Môžeme doručiť do:
22.4.2024

Žuvacie tablety s jahodovo malinovou príchuťou obsahujúce 7 kmeňov baktérií mliečneho kvasenia, inulín – extrakt z koreňa čakanky, laktoferín a xylitol.

Bez lepku a laktózy.

Balenie: 30 tabliet

Detailné informácie

Podrobný popis

Črevné baktérie sa menia a vyvíjajú od narodenia do niekoľkých rokov. Potom je zloženie črevnej mikrobioty dosť trvalé a veľmi individuálne, pričom najviac mení zloženie diéta a antibiotická liečba. V zdravej črevnej mikrobiote existuje mikrobiálna rovnováha.

Lacto Seven Strong -kapsula obsahuje celkom 10 miliárd živých baktérií mliečneho kvasenia zo siedmich rôznych kmeňov baktérií mliečneho kvasenia (vrátane kmeňov Lactobacillus a Bifidobacterium). Kapsula tiež obsahuje vitamín D3, ktorý prispieva k normálnej funkcii imunitného systému.

Jedinečná ochrana pred baktériami
Baktérie mliečneho kvasenia Lacto Seven majú špeciálnu ochranu Bio-Support™, v ktorej sú baktérie obklopené zmesou peptidov a uhľohydrátov. Vďaka ochrane môžu baktérie odolávať kyslosti žalúdka a zostanú živé a funkčné až kým sa dostanú do čreva. V čreve sa baktérie prichytia o črevnú stenu a kolonizujú.

Dávkovanie:

1 kapsula denne zapiť vodou.

Zloženie:

Denná dávka 1 kapsula obsahuje:
10 miliárd cfu živých baktérií mliečneho kvasenia *
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus casei
Lactobacillus reuteri
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus

Vitamín D3 10 ug

Bakteriálny prípravok kyseliny mliečnej [maltodextrín, antioxidant (kyselina askorbová)], obal kapsuly (hydroxypropylmetylcelulóza), pomocné látky (celulóza, fosforečnany vápenaté), cholekalciferol, protihrudkujúce činidlo (oxid kremičitý), emulgátor. Obsahuje malé zvyšky mlieka a sóje.

Neobsahuje želatínu. Škrupina kapsuly je rastlinného pôvodu. Bez cukru a lepku.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Cmúľacie a žuvacie tablety
EAN kód:: 6410530056424
Značka:: Vitabalans

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Subscribe

* indicates required
E-mail